Rezerviraj online

15. Tjedan restorana u restoranu Academia!

Posjetite nas u restoranu Academia u Bluesun hotelu Kaj povodom 15. Tjedan restorana u periodu 13.10. - 22.10.2017.!

Naš vrhunski chef Marko Futivić i njegov tim pripremili su za Vas sljedeća jela. Odaberite najdraža jela (predjelo, glavno jelo, desert) i kreirajte svoj idealan ručak ili večeru!

PREDJELO
1. Juha od graha s hrskavim kruhom
2. Ragu od junetine s naših pašnjaka – homemade pasta s brašnom od bučinih sjemenki
3. Salata od patke s jesenskim plodovima (buča, repa, gljive, Dragec)

GLAVNO JELO
1. Svinjska potrbušina, glazirana, vlastiti umak, krumpir i bukovače
2. Teleća koljenica a la osso buco (domaći umak od rajčice, povrće, kroketi)
3. File od pastrve sa zelenom salsom, rižoto od šafrana, kiseli luk

DESERT
1. Tart od limuna
2. Kukuruzne kocke sa čokoladom i narančom
3. Tisuću listića

Uživajte u 3 slijeda za samo 100 kn u luksuznom ambijentu restorana Academia!


Posebna Decanter preporuka – Tjedan nagrađivanih zagorskih vina

Uz odabrane jelovnike tijekom Tjedna restorana preporučamo Vam da kušate neke od nagrađivanih zagorskih vina koje su svoju kvalitetu potvrdili na Decanter World Wine Awards 2017:

Kopjar, Rajnski rizling 2015
Kopjar, Sauvignon 2016
Bolfan, Crni pinot 2015
Bolfan, Primus rajnski rizling 2015
Prigora, Sauvignon Springtime 2016

Nazovite +385 49 326 600 i rezervirajte Vaše mjesto danas ili ispunite obrazac ispod. Požurite jer broj mjesta je ograničen!

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
* 
*  
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice