Rezerviraj online

Bluesun akademija

Glavni ciljevi lanca Bluesun Hotels & Resorts su prepoznatljivost po standardu kvalitete usluge i proizvoda, ali i dosljednost u promicanju izvrsnosti, noviteta i budućeg razvoja.
Slijedom tih ciljeva, a na temelju dugogodišnje turističke tradicije Bluesunovih hotela, rođena je ideja o organiziranom prenošenju znanja – ideja o Bluesun akademiji. Bluesun akademija je vlastiti interni trening centar Bluesun hotela, gdje stariji i iskusniji zaposlenici prenose svoja znanja i vještine mlađim i manje iskusnim zaposlenicima. Osnovna zadaća aktivnosti unutar Bluesun akademije je stalni razvoj i unaprjeđenje vještina svih Bluesunovih zaposlenika – i stalnih i sezonskih.

Zaposlenici su naša najveća snaga te smo svjesni kako, posvećujući im pozornost i ulažući u njihov napredak, možemo od njih očekivati ostvarenje glavnih ciljeva Bluesun hotela.

U sklopu edukacije zaposlenika valja razlikovati interno trenerstvo i mentorski sustav. U internom trenerstvu zaposlenici rade u grupi, a mentorstvo se usredotočuje na pojedinačni razvoj zaposlenika.

Glavne aktivnosti Bluesun akademije su:

  • specijalizirani tečajevi stranih jezika (prilagođeni potrebama svakog hotelskog odjeljenja)
  • razvoj stručnih hotelskih vještina
  • razvoj vještina rukovođenja

Bluesun akademija, uz svesrdnu pomoć i angažman iskusnijih kolega, vrši osposobljavanje i usmjerava mlade talente u lancu Bluesun Hotels & Resorts. Sudeći prema brojnim nagradama koje Bluesun hoteli osvajaju iz sezone u sezonu, ideja o akademiji koja je postala stvarnost je i više nego uspješna i korisna.
JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice