Rezerviraj online

Dani turizma - Bluesun i službeno u vrhu ponude odmorišnih i wellness hotela

Poreč, 14.10.2015. - Na ovogodišnjim Danima turizma, a u sklopu akcije Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku, Bluesun hoteli Soline, Elaphusa i Kaj osvojili su prestižna priznanja
Bluesun hotel Soline nagrađen je u kategoriji odmorišnih (holiday) hotela, gdje je osvojio 3.mjesto, a u kategoriji najboljih wellness hotela nagrađeni su Bluesun hotel Elaphusa (2.mjesto) i Bluesun hotel Kaj (3.mjesto).

Nagrada Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku dodijeljuje se hotelima koji su se dokazali u svojoj izvrsnosti kako u usluzi, tako i u objektima.

Dani turizma održani su 13. i 14. Listopada u Poreču u Hotelu Parentium u Zelenoj Laguni te u Isabella Resortu na otoku Sv. Nikola.

Ovaj tradicionalni godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika redovito okuplja više tisuća sudionika, a održava se u zajedničkoj organizaciji Ministarstva turizma (MINT), Hrvatske turističke zajednice (HTZ), i Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Nagrada je svojevrsna potvrda za trud svim djelatnicima u Bluesun hotelima koji svojim doprinosom svake godine poboljšavaju kvalitetu.
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice