Rezerviraj online

Vjenčanja do 60 uzvanika - Restoran Academia

Restoran Academia, ekskluzivan prostor s gourmet hranom - idealan za vjenčanja do 60 uzvanika

Za Vašu svečanost, restoran postaje mjesto proslave uz svadbenu scenografiju i dekoraciju po Vašim željama.

Vrhunska gastro ponuda temelji se na inovativnoj interpretaciji tradicionalne kuhinje u kombinaciji sa svježim sastojcima dobivenim iz vlastitog vrta.

Osladite svoje nepce uz vrhunske kreacije našeg kulinarskog tima.

Mladencima darujemo:
• Noćenje u Junior Suite sobi hotela na dan vjenčanja
• Doručak po želji u sobi
• Rani check in (već od 12h) te kasniji check out (do 16h)
• Besplatan ulaz u wellness centar
• 1 besplatan wellness tretman


Za sve informacije o raspoloživim terminima i pitanja o svadbenim menijima nazovite na br. tel. +385 49 326 600 ili pošaljite upit putem obrasca niže.


BONUS:
• Poseban poklon mladencima za medeni mjesec (za svadbe s više od 30 uzvanika):
wellness vikend u Omišu!
(2 noćenja s polupansionom u Omišu s gratis ulazom u Wellness & Spa oaze)
• Igraonicu s tetom za djecu na svadbi (od 19-01h)


Dodatne usluge na upit:
 Torte i kolači
 Sezonsko voće
 Cocktail dobrodošlice
• Ledene skulpture
• Čokoladna fontana
 Organizacija djevojačkih večeri

Smještaj za Vaše uzvanike uz posebnu cijenu

 

Izaberite jedan od 3 jelovnika u ponudi restorana Academia


Jelovnik Licitar

Hladno predjelo
Pašteta od guščje jetre, marinirani losos, lungić iz banjice (artičoka, rajčica, grisin)

Juha
Bistra juha od juneće plećke s domaćim trgancima (meso, mrkvica) ili
Krem juha od šumskih gljiva

Toplo predjelo

Domaći ravioli punjeni dimljenim sirom na pireu od vrganja

Glavno jelo
Rolana patka, svinjska koljenica, teleći odrezak u tempuri
Mlinci, krumpir s povrćem, rižoto od cikle
Salata sezonska

Iza pola noći
Janje ispod peke (krumpir i povrće ispod peke)
Srneći paprikaš s domaćim žgancima

Cijena na upit


Jelovnik Medenjak

Hladno predjelo
Domaća dimljena šunka, baranjski kulen, dimljeni sir, sir z vrhnjem
(marinirane gljive, rajčice, feferoni)

Juha
Kokošja juha s jetrenim žličnjacima ili
Zagorska juha

Glavno jelo

Purica z mlinci, rolano carsko meso, teletina punjena dimljenim sirom i povrćem
Krumpir pržen u kukuruznom brašnu, povrće na maslacu
Sezonska salata

Iza pola noći
Odojak i janjetina s ražnja
Juneći ragu sa žgancima

Cijena na upit


Jelovnik Pinklec

Hladno predjelo
Dalmatinski pršut s maslinama, suhi dimljeni vrat, sir Jura, marinirani luk, pašteta od teleće jetre

Juha
Bistra pileća juha s domaćim rezancima ili
Krem juha od buče

Glavno jelo
Svinjski file s umakom od vrganja, teleći kotleti, pureća prsa sa sezamom
(kroketi od sira, krumpir s povrćem, rižoto od šparoga)
Sezonska salata

Iza pola noći
Paprikaš od divljači s okruglicama od kruha

Cijena na upit

 

Za sve informacije o raspoloživim terminima i pitanja o svadbenim menijima nazovite na br. tel. +385 49 326 600 ili pošaljite upit putem obrasca niže.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
* 
*  
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice