Za Vašu svečanost, restoran postaje mjesto proslave uz svadbenu scenografiju i dekoraciju po Vašim željama.
Vrhunska gastro ponuda temelji se na inovativnoj interpretaciji tradicionalne kuhinje u kombinaciji sa svježim sastojcima dobivenim iz vlastitog vrta.
Osladite svoje nepce uz vrhunske kreacije našeg kulinarskog tima.
Mladencima darujemo:
• Noćenje u Junior Suite sobi hotela na dan vjenčanja
• Doručak po želji u sobi
• Rani check in (već od 12h) te kasniji check out (do 16h)
• Besplatan ulaz u wellness centar
• 1 besplatan wellness tretman
BONUS:
• Poseban poklon mladencima za medeni mjesec (za svadbe s više od 30 uzvanika):
wellness vikend u Brelima! (2 noćenja s polupansionom u Bluesun hotelu Soline u Brelima s gratis ulazom u 1500 m2 Wellness & Spa oaze)
• Igraonicu s tetom za djecu na svadbi (od 19-01h)
Dodatne usluge na upit:
• Torte i kolači
• Sezonsko voće
• Cocktail dobrodošlice
• Organizacija djevojačkih večeri
Smještaj za Vaše uzvanike uz posebnu cijenu
Izaberite jedan od 4 jelovnika u ponudi restorana Academia
Jelovnik Pinklec
Hladno predjelo
Terina od soma i pastrve s lisnatim salatama i umakom od muštarde
Juha od vrganja
Toplo predjelo
Domaći ravioli s dimljenim sirom i špekom
Umak od rajčice
Glavno jelo
Medaljoni od lungića sa složencem od povrća
Salata sezonska
Iza pola noći
Janjeći pleh
Odkošteni but od odojka i slatke jabuke
Salata od graha s bučinim uljem, rajčicom i lukom
Ujutro
Lokoti s kiselim kupusom
Cijena na upit
Jelovnik Licitar
Hladno predjelo
Ikebana sireva i voća (plemeniti, tvrdi, dimljeni)
Juneći roastbeef poslužen uz muštardu
Juha
Krem juha od bundeve i pečenog špeka
Toplo predjelo Pečeni dizani štruklji
Glavno jelo
Zapečena teleća šnicla s povrćem i malim njokima s rukolom
Salata sezonska
Iza pola noći
Janjeći ossobucco s domaćim bijelim žgancima
Salata sezonska
Ujutro
Sarma s pire krumpirom
Cijena na upit
Jelovnik Pušlek
Hladno predjelo
Pršut, marinirani som, sir s vrhnjem, cherry rajčica s mozzarellom
Juha
Goveđa juha s trgancima
Glavno jelo
Teleći odrezak punjen s povrćem i pršutom Kroketi od kravljeg sira i šparoga
Umak od vrganja
Salata sezonska
Prije janjčeka
Putreni pečeni štruklji
Iza pola noći
Janjeća peka s krumpirom
Raca s ražnja i povrće sa žara
Salata od graha s bučinim uljem, rajčicom i lukom
Ujutro
Divljač u crnom vinu s trgancima
Cijena na upit
Jelovnik Medenjak
Hladno predjelo
Suhi kravlji sir s medom i orasima
Lungić iz banjice sa špekom i paprom
Juha
Kokošji ejngemahtec s junećim jezikom i graškom
Toplo predjelo
Putreni pečeni štruklji
Glavno jelo 1. slijed
File soma sa špinatom i krumpirom po zagorski
Salata sezonska
Glavno jelo 2. slijed
Bistrički odrezak (pohana teletina nadjevena s topljenim sirom, špekom, povrćem i pireom od bundeve)
Salata sezonska
Iza pola noći
Purica i mlinci
Janjetina s roštilja
Salata sezonska
Ujutro
Ragu od junetine i jelena s domaćim bijelim žgancima
Cijena na upit
Za sve informacije o raspoloživim terminima i pitanja o svadbenim menijima nazovite na br. tel. +385 49 326 600 ili pošaljite upit putem obrasca niže.