Rezerviraj online

Kulinarske radionice: Tomislav Kožić & Tim 2020.

Jeste li znali koliko interaktivne kulinarske radionice mogu biti zanimljive, edukativne i zabavne?

Radionicu vode naši chefovi:
Chef Tomislav Kožić, Chtef Josip Bival i Chef Marko Futivić
Zajedno su odnijeli pet od ukupno devet titula Zagorskog Chtefa.


Pridružite se malim grupama polaznika i budite sigurni da ćete dobiti priliku pitati i čuti sve što želite od dokazanih stručnjaka.

Rezervacije »

Termine radionica, jelovnik i cijene pogledajte niže.
Napomena:
za minimalno tri polaznika možemo organizirati prilagođen termin održavanja radionica



Chef TOMISLAV KOŽIĆ

Tomislav Kožić jedan je od istaknutijih hrvatskih kuhara.
Školovao u čuvenoj francuskoj školi kuhanja Ritz Escoffier u Parizu i stekao diplomu Master of Cuisine, radeći istodobno u kuhinji L'Espadon s dvije Michelinove zvjezdice.
Tomislavov uspjeh temelji se na originalnoj upotrebi tradicije i modernog.


Chtef JOSIP BIVAL
Pobjednik devetog izdanja kulinarske manifestacije Krapinsko-zagorske županije Chtef, zagorski chef, 2019. godine.


Chef MARKO FUTIVIĆ
zahvaljujući Chefu Marku, restoran Academia dobio je kuharsku kapicu Gault&Millau Croatia - održano 3. ožujka 2020.


Sam način poimanja gastronomije jest - uzeti ono najbolje iz zemlje i tek malim potezima pretvoriti  u nešto što u gostu budi razmišljanje o pomaku kuhinje u jedan sasvim drugačiji, opušteniji i iskreniji pristup.

Ovdje je riječ o pomicanju granica.

Pravila ne postoje. Ona su tu da bi ih se prekršilo.
Mijenjaju se tehnike i načini izvođenja pripreme hrane.
Svaka je namirnica značajna i od svake se namirnice radi priča o uspjehu.

Zaboravite stvari koje su već viđene.
 
Postoji sutra, koje je u Kaju već danas.


Usudite se probati nešto posebno, jer što prođe kroz ruke chefa Kožića, postaje zbunjujuće i neprepoznatljivo.

Kuhanje je umjetnost i ljubav prema hrani koju svatko može procjenjivati i koju je svatko pozvan kušati. Stvarajući svoja najdraže d(jela), u njih unosim baštinu zagorskih kuharica i zdravlje našeg vrta. Svakog dana s ljubavlju učim, radim i živim s hranom koju stvaram. Pozivam vas da dođete otvorena srca i osjetite moju priču. 

Radionice su ograničene na max. 5 polaznika kako bismo osigurali najuspješniju interaktivnu radionicu.


RASPORED KULINARSKIH RADIONICA

ČIN 1. - petak, 13. ožujka 2020., 16:00-20:00 h

• Lisnata salata s piletinom, špekom, umakom od špinata I potočarke
• Krem juha od celera, boba I bučinih sjemenki
• Rižoto od kozica I gljiva uz dodatak kreme od bundeve 
• Steak od teletine, spring role sa povrćem i pikantnim umakom

Cijena radionice: 400 kn/osobi (max 5 polaznika)

Tijekom radionice i večere – konzumacija vode, kave i 1 čaše vina po osobi uključeni u cijenu
Svim sudionicima darujemo poseban poklon za uspomenu


Pridružite se malim grupama polaznika i budite sigurni da ćete dobiti priliku pitati i čuti sve što želite od dokazanih stručnjaka.
Prijave i informacije na 049 326 600 ili na e-mail ili


Rezervacije »

Bluesun hotels & resorts
vrh stranice