Rezerviraj online

Kulinarske radionice: Tomislav Kožić 2019.

Jeste li znali koliko interaktivne kulinarske radionice mogu biti zanimljive, edukativne i zabavne?

Prva radionica - ČIN 1 - 27.02.2019. u 17h. Detalje pročitajte na dnu članka.

Tomislav Kožić jedan je od istaknutijih hrvatskih kuhara.
Školovao u čuvenoj francuskoj školi kuhanja Ritz Escoffier u Parizu i stekao diplomu Master of Cuisine, radeći istodobno u kuhinji L'Espadon s dvije Michelinove zvjezdice.
Tomislavov uspjeh temelji se na originalnoj upotrebi tradicije i modernog.



Sam način poimanja gastronomije jest - uzeti ono najbolje iz zemlje i tek malim potezima pretvoriti  u nešto što u gostu budi razmišljanje o pomaku kuhinje u jedan sasvim drugačiji, opušteniji i iskreniji pristup.

Ovdje je riječ o pomicanju granica.

Pravila ne postoje. Ona su tu da bi ih se prekršilo.
Mijenjaju se tehnike i načini izvođenja pripreme hrane.
Svaka je namirnica značajna i od svake se namirnice radi priča o uspjehu.

Zaboravite stvari koje su već viđene.
 
Postoji sutra, koje je u Kaju već danas.


Usudite se probati nešto posebno, jer što prođe kroz ruke chefa Kožića, postaje zbunjujuće i neprepoznatljivo.

Kuhanje je umjetnost i ljubav prema hrani koju svatko može procjenjivati i koju je svatko pozvan kušati. Stvarajući svoja najdraže d(jela), u njih unosim baštinu zagorskih kuharica i zdravlje našeg vrta. Svakog dana s ljubavlju učim, radim i živim s hranom koju stvaram. Pozivam vas da dođete otvorena srca i osjetite moju priču. 


Radionice će biti ograničene na max. 4 polaznika kako bismo osigurali najuspješniju interaktivnu radionicu.


RASPORED KULINARSKIH RADIONICA

ČIN 1. - srijeda, 27. veljače, 17:00 h

SALATA CEZAR
 
Vjerojatno najpoznatija salata koja je slučajno postala slavna, njezina povijest

RIŽOTO OD GLJIVA I TELETINE
 
Odabir riže za rižoto, važnost vrste riže i sam postupak-step by step kod izrade, miješanja i završavanja rižota

CRNI RIŽOTO OD SIPE 
  Opet, tradicionalno Hrvatsko jelo za kojeg stranci prepoznaju našu kuhinju

DESERT IZNENAĐENJA

Cijena radionice: 490 kn/osobi (max 4 osobe)

Tijekom radionice i večere – konzumacija vode, kave i 1 čaše vina po osobi uključeni u cijenu
Svim sudionicima darujemo poseban poklon za uspomenu


Pridružite se malim grupama polaznika i budite sigurni da ćete dobiti priliku pitati i čuti sve što želite od dokazanih stručnjaka.
Prijave i informacije na 049 326 600 ili na e-mail.


Bluesun hotels & resorts
vrh stranice