Rezerviraj online

Vjenčanja do 280 uzvanika - Restoran Bistricza

Restoran “Bistriczaprima do 280 uzvanika u zatvorenom prostoru i do 150 uzvanika na vanjskoj terasi.
Za vašu svadbenu svečanost restoran postaje glavno mjesto proslave uz svadbenu scenografiju i dekoracije po vašim željama.

Svadbene menije restorana Bistricza možete pogledati ovdje.

U kreiranju idealnog svadbenog menija naš tim sa višegodišnjim iskustvom stoji Vam na raspolaganju.

Mladencima darujemo:
• Noćenje u Junior Suite sobi hotela na dan vjenčanja
• Doručak po želji u sobi
• Rani check in (već od 12h) te kasniji check out (do 16h)
• Besplatan ulaz u wellness centar
• 1 besplatan wellness tretman

BONUS
• poseban poklon mladencima za medeni mjesec: wellness vikend u Brelima! (2 noćenja s polupansionom u Bluesun hotelu Soline u Brelima s gratis ulazom u Wellness & Spa oazu na 1500 m2)
• presvlake za stolice (do 180 uzvanika)
• igraonicu sa tetom za djecu na svadbi (od 19-01h)

Dodatne usluge na upit:
• torte i kolači
• sezonsko voće
• cocktail dobrodošlice
• okrugli stolovi
• organizacija djevojačkih večeri
• smještaj za Vaše uzvanike uz posebnu cijenu

Izaberite jedan od 4 jelovnika u ponudi restorana Academia


Jelovnik Flauta

Hladno predjelo
Dimljena šunka s hren umakom, suha kraška vratina, terina od piletine,
pjenica od kravljeg sira, trapist sir, masline, feferoni

Juha
Goveđa juha s domaćim rezancima i mrkvicom

Glavna jela
Teletina s krumpirima i mrkvom iz rola
Pohana piletina
Juneći odrezak nadjeven šljivama
Kroketi od sira
Svinjski kotleti sa žara i sezonskim povrćem (po želji)
Umak od gljiva
Salata sezonska s vinaigrette dressingom

Iza pola noći
Odojak s ražnja Roštilj na ugljen (piletina, pureći ražnjići
Svinjska vratina i carsko meso
Domaće kobasice, povrće i krumpir iz ugljena)
Salata od graha s bučinim uljem, rajčicom i lukom

Ujutro
Gulaš vinski

Cijena na upit
Svadbeni bar uključen u cijenu


Jelovnik Fagot

Hladno predjelo
Hladna zakuska Kaj (meso iz banjice, pečeni špek, juneći roastbeef, dimljeni kravlji sir,
sir prgica, salata od brokule, junetine, graha i rajčice, masline, feferoni, krastavci kiseli)

Juha
Goveđa juha s domaćim rezancima i mrkvicom

Topla jela
Putreni pečeni štruklji

Glavna jela
Pohani pileći batak s rižom i vrganjima
Teletina pod pekom i ražnjići od puretine s kroketima
Svinjski kotlet sa žara, krumpir, sezonsko
povrće (po želji)
Umak od gljiva
Salata sezonska s vinaigrette dressingom

Iza pola noći
Roštilj na ugljen (piletina, pureći ražnjići, svinjska vratina i carsko meso,
domaće kobasice, povrće i krumpir iz ugljena)
Janjetina s ražnja
Salata od graha s bučinim uljem, rajčicom i lukom

Ujutro
Svatovski čobanac (junetina, vepar, svinjetina)

Cijena na upit
Svadbeni bar uključen u cijenu


Jelovnik Flauta

Hladno predjelo
Dimljena šunka s hrenom, pršut, pašteta od teleće jetre i brusnice, sir s vrhnjem, dimljeni kravlji sir, marinirane gljive
Salata Gurman (junetina, grah, kiseli krastavci, rajčica, jaja)

Juha
Goveđa juha s domaćim rezancima i mrkvicom

Topla jela
Njoki s piletinom i tikvicama

Glavna jela
Svinjska vratina iz rola i pohana piletina sa sezonskim povrćem (po želji)
Teleća peka s krumpirima i pečenim njokima
Zagorska raca z mlincima
Salata sezonska s vinaigrette dressingom

Iza pola noći
Odojak s ražnja
Roštilj na ugljen (piletina, pureći ražnjići, svinjska vratina i carsko meso, domaće kobasice
povrće s ugljena i krumpir iz ugljena)
Janjetina
Salata od graha s bučinim uljem, rajčicom i lukom

Ujutro
Gulaš od divljači

Cijena na upit
Svadbeni bar uključen u cijenu


Jelovnik Piano

Hladno predjelo
Pršut, kraški vrat, dimljena šunka, sir s vrhnjem, paški trapist,
cherry rajčica s mozzarellom, salata francuska, marinirane gljive

Juha
Zagorska juha od vrganja

Topla jela
Rižoto od piletine, bundeve i pečenog špeka

Glavna jela
Svinjski lungić s maslinama i domaći njoki
Zagorska purica z mlincima
Teleći kotleti s ugljena i umakom od vrganja
Pureći zagrebački odrezak sa sezonskim povrćem (po želji)
Salata sezonska s vinaigrette dressingom
Prije pajceka
Putreni pečeni štruklji

Iza pola noći
Odojak s ražnja
Janjeća peka i janjetina s ražnja
Salata od graha s bučinim uljem, rajčicom i lukom

Ujutro
Paprikaš od divljači sa žgancima

Cijena na upit
Svadbeni bar uključen u cijenu
Za sve informacije o raspoloživim terminima i pitanja o svadbenim menijima nazovite +385 49 326 600 ili pošaljite upit putem obrasca niže.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
* 
*  
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice