Rezerviraj online

Vjenčanja do 280 uzvanika - Restoran Bistricza

Restoran “Bistriczaprima do 280 uzvanika u zatvorenom prostoru i do 150 uzvanika na vanjskoj terasi.

Za vašu svadbenu svečanost restoran postaje glavno mjesto proslave uz svadbenu scenografiju i dekoracije po vašim željama.


Za sve informacije o raspoloživim terminima i pitanja o svadbenim menijima nazovite +385 49 326 600 ili pošaljite upit putem obrasca niže.


U kreiranju idealnog svadbenog menija naš tim sa višegodišnjim iskustvom stoji Vam na raspolaganju.

Mladencima darujemo:
• Noćenje u Junior Suite sobi hotela na dan vjenčanja
• Doručak po želji u sobi
• Rani check in (već od 12h) te kasniji check out (do 16h)
• Besplatan ulaz u wellness centar
• 1 besplatan wellness tretman

BONUS
• poseban poklon mladencima za medeni mjesec (za svadbe s više od 30 uzvanika)
wellness vikend u Omišu! (2 noćenja s polupansionom u Omišu s gratis ulazom u Wellness & Spa oazu)
• presvlake za stolice (do 180 uzvanika)
• igraonicu sa tetom za djecu na svadbi (od 19-01h)


Dodatne usluge na upit:
• torte i kolači
• sezonsko voće
• ledene skulpture
• čokoladna fontana
• cocktail dobrodošlice
• okrugli stolovi
• organizacija djevojačkih večeri
• smještaj za Vaše uzvanike uz posebnu cijenu

 

Izaberite jedan od 3 jelovnika u ponudi restorana Bistricze


Jelovnik Kušlec

Hladno predjelo
Dalmatinski pršut s maslinama, baranjski kulen, zagorska šunka, dimljeni sir,
Sir z vrhnjem (masline, feferoni, cherry rajčice)

Juha
Goveđa juha s domaćim rezancima

Toplo predjelo
Rižoto od teletine i vrganja

Glavna jela
Špikani svinjski kare
Teleći odrezak na bečki
Pureći medaljoni s umakom od gljiva (pečeni krumpir, kroketi od sira, povrće sa žara)
Sezonska salata

Raca z mlinci (servirano odvojeno)

Iza pola noći
Odojak i janjetina s ražnja
Salata od graha s bučinim uljem
Rajčica, luk

Vinski gulaš

Uključen svadbeni bar s vinima kuće
Cijena na upit 


Jelovnik Melin

Hladno predjelo
Domaća dimljena šunka, suhi kraški vrat, sir Jura, dimljeni sir, Waldorf salata
(masline, cherry rajčica, feferoni)


Juha
Goveđa juha s domaćim rezancima ili
Kokošja juha s trgancima

Glavna jela
Pirjana juneća plećka s umakom od crnog vina 
Svinjski lungić s umakom od zelenog papra
Pohana pureća prsa punjena kremastim sirom i povrćem
Okruglice od kruha, pekarski krumpir, povrće na maslacu, rižoto od povrća

Iza pola noći
Odojak i janjetina sa žara
Pole od krumpira, povrće iz woka sa sezamom
Grah salata s bučinim uljem
Rajčica i luk

Čobanac od divljači s trgancima

Uključen svadbeni bar s vinima kuće
Cijena na upit


Jelovnik Lajbek

Hladno predjelo
Dalmatinski pršut, salata od hobotnice, skuta, suhi sir
(masline, limun, kapari, marinirane lučice)

Juha
Goveđa juha s domaćim rezancima ili
Krem juha od šumskih gljiva

Glavna jela
Teletina na pekarski
Svinjski kotlet s umakom od gljiva
Pureći file na bečki
Ražnjići od svinjskog lungića s povrćem
Krumpir, rižoto od povrća, njoki, kroketi od sira

Iza pola noći
Odojak i janjetina sa ražnja
Grah salata s bučinim uljem
Luk i rajčica
Zagorski gulaš (junetina, svinjetina, špek, vrganji, krumpir)

Uključen svadbeni bar s vinima kuće
Cijena na upit


Za sve informacije o raspoloživim terminima i pitanja o svadbenim menijima nazovite +385 49 326 600 ili pošaljite upit putem obrasca niže.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

* 
* 
* 
*  
Bluesun hotels & resorts
vrh stranice