Rezerviraj online

Whiskey Experience s Damirom Klisurićem - čin prvi

Upoznajte jedan od najpopularnijih destilata svijeta - predstavljamo vam Whiskey Experience, interaktivno 3-satno putovanje za vaše osjetilo okusa na kojem ćete kušati vrhunske viskije pažljivo sljubljene s lokalnim zalogajima, ali i naučiti prezanimljive detalje kojima ćete moći začiniti svaki svoj razgovor u biranom društvu.Kako bismo osigurali najuspješniji mogući prijenos znanja i interaktivnost druženja kroz izravnu komunikaciju s voditeljem, broj gostiju ograničen je na šest (6).

Svoje novostečeno znanje o sastojcima viskija, destilaciji, tehnikama odležavanja i ostalome moći ćete provjeriti u praksi kroz kušanje i ocjenjivanje nekih od najpoznatijih svjetskih viskija.

A da je i viski piće koje se može savršeno sljubljivati s hranom, doživjet ćete kušajući pomno birane lokalne zalogaje, produkt rada kulinarskog tima Bluesun akademije, chefa Tomislava Kožića i pastry chefice Petre Jelenić.

Nakon Whiskey Experiencea moći ćete nastaviti druženje s ostalim gostima u elegantnom ambijentu lobby bara hotela Kaj, a vjerujemo da će vam se svidjeti i suvenir za uspomenu.
               

PROMOTIVNA CIJENA PRVOG WHISKEY EXPERIENCEA: 650,00 HRK

MJESTO ODRŽAVANJA: Bluesun hotel Kaj, Marija Bistrica (Google Maps)

TERMIN: Srijeda, 19. prosinca 2018., 17:00 h

Broj gostiju je ograničen na 6, osigurajte svoje mjesto na Whiskey Experienceu - prijave i informacije na 049 326 600 ili na e-mail.
vrh stranice