Bike hotel

Zagorski brežuljci su pravi raj za istraživanje na dva kotača! Ovdje se biciklističke staze protežu kao ruka pružena prema avanturi, a uz to, Kaj je sada i službeno postao pravo odredište za bicikliste, pružajući im sve što im je potrebno. Osim sjajnih staza, nudimo i bogatu paletu usluga, uključujući specijalizirane servise i obroke prilagođene potrebama svakog biciklista. Dobrodošli u biciklistički raj na zagorskim brežuljcima!

Stručna pomoć, najam i sigurno spremanje bicikla

U Kaju ćete tako pronaći infopunkt za bicikliste gdje se možete informirati o stazama i područjima za biciklističke izlete.

Nudimo vam mogućnost najma e-bike, MTB i treking bicikla, a iznajmljenim ili vlastitim biciklom možete se povesti u organizirane tematske biciklističke ture pod stručnim vodstvom ovlaštenih biciklističkih vodiča – interpretatora kulturno-povijesne baštine iz STTUBE, našeg ugovornog partnera za aktivni odmor.


Pitomi zagorski kraj najbolje ćete upoznati biciklom

Kad se vratite iz vožnje, bicikl slobodno odložite u nadziranu prostoriju opremljenu za njihovo spremanje. Tu je i bike specijalist koji će vam pomoći sa svim pitanjima koja ćete eventualno imati.

Svog ćete ljubimca moći i održavati, a za pranje vaše sportske odjeće ćemo se svakodnevno brinuti mi.


U Kaju možete dogovoriti i vodiča za biciklističke izlete


Prehrana prilagođena biciklistima

Da bi energija uvijek bila na visini, ponuda jela i pića u pansionskom ili a la carte aranžmanu prilagođena je biciklistima. A za izlet ćemo vam spakirati i lunch paket.


Nakon napornog dana najvažniji su odličan obrok za povrat energije i dobar odmor - u Kaju vas čeka oboje


Skriveni kutci netaknute prirode, stare zagorske kleti, dvorci i autentična sela… Istražite Zagorje na dva kotača. Neka prvi certificirani bike hotel u Zagorju, hotel Kaj, bude baza vaših avantura.

Za informacije i rezervacije javite nam se na broj telefona +385 49 326 600 ili na email adresu:  kaj@salveregina.hr 

Naš partner za vaš aktivni odmor: www.sttube.hr


 

Pronađite svoju rutu na: zagorjebike.com

vrh stranice