Rezerviraj online

Na dva kotača kroz zeleno Zagorje

Hotel Kaj**** prvi certificirani bike hotel u Zagorju

Hotel Kaj prvi je certificirani bike hotel u Zagorju! Prestižni hotel u Mariji Bistrici dobio je potvrdno rješenje Ministarstva turizma da su ispunjeni svi uvjeti kako bi mogao postati središnjom cikloturističkom bazom ovog kraja.
Zagorski brežuljci idealan su kraj za obilazak na dva kotača. Biciklističke staze su nadohvat ruke, a Kaj sada i formalno postaje hotel koji ima sve što biciklistima treba, od servisa do specijalizirane prehrane.

Stručna pomoć, najam i sigurno spremanje bicikla

U Kaju ćete tako pronaći infopunkt za bicikliste gdje se možete informirati o stazama i područjima za biciklističke izlete.

Nudimo vam mogućnost najma e-bike, MTB i treking bicikla, a iznajmljenim ili vlastitim biciklom možete se povesti u organizirane tematske biciklističke ture pod stručnim vodstvom ovlaštenih biciklističkih vodiča – interpretatora kulturno-povijesne baštine iz STTUBE,
našeg ugovornog partnera za aktivni odmor.


Pitomi zagorski kraj najbolje ćete upoznati biciklom

Kad se vratite iz vožnje, bicikl slobodno odložite u nadziranu prostoriju opremljenu za njihovo spremanje. Tu je i bike specijalist koji će vam pomoći sa svim pitanjima koja ćete eventualno imati.

Svog ćete ljubimca moći i održavati, a za pranje vaše sportske odjeće ćemo se svakodnevno brinuti mi.


U Kaju možete dogovoriti i vodiča za biciklističke izlete


Prehrana prilagođena biciklistima

Da bi energija uvijek bila na visini, ponuda jela i pića u pansionskom ili a la carte aranžmanu prilagođena je biciklistima. A za izlet ćemo vam spakirati i lunch paket.


Nakon napornog dana najvažniji su odličan obrok za povrat energije i dobar odmor - u Kaju vas čeka oboje


Skriveni kutci netaknute prirode, stare zagorske kleti, dvorci i autentična sela… Istražite Zagorje na dva kotača. Neka prvi certificirani bike hotel u Zagorju, hotel Kaj, bude baza vaših avantura.

Za informacije i rezervacije javite nam se na broj telefona +385 49 326 600 ili na email adresu:  kaj@salveregina.hr 

Naš partner za vaš aktivni odmor: www.sttube.hr


 

Pronađite svoju rutu na: zagorjebike.com

JAMSTVO NAJBOLJE CIJENE
vrh stranice